пятница, 6 сентября 2013 г.

На шляху розбудови держави

„Точкою зростання” української економіки справедливо визнано АПК. Виробництво продукції галузі зросло на 15% у порівнянні з 2012 роком. Зібрано один із найкращих за роки незалежності врожаїв зернових і зернобобових культур – понад 50 млн. тонн. Що це нам дає? Багато чого. Збільшення обсягів експорту продовольства на зовнішні ринки – надійне джерело наповнення казни. Серед підприємств аграрної галузі Щорсівщини, які не на словах, на ділі примножують добробут рідного краю, місцеве товариство - МК «Добробут», його дружний колектив на чолі з Петром Капицею і Валентиною Пилипенко. 



Якби мене попросили зараз назвати одну, але найголовнішу ознаку характеру заступника директора ТОВ «МК «Добробут» Валентини Пилипенко (на знімку), я назвала б цю ознаку (чи рису) гідністю. Це і часто людська і світоглядна, і політична, коли хочете, гідність людини, котра бачила на своєму шляху багато, але не втратила її, не змарнувала.
Нинішня посада Валентини Василівни потребує значних затрат професійної, моральної та й просто фізичної енергії. Разом з директором Петром Капицею вони беруть усю відповідальність за кожного працівника, кожен показник. Показники ж радують нас усіх, оскільки на фоні тиску світової кризи наше птахопідприємство протистоїть негативним тенденціям і дбає про підвищення добробуту громадян як цього вимагає Президент України Віктор Янукович, вимагають прості трудівники. Ну проаналізуйте самі: за 8 місяців поточного року тут вироблено 2 мільйони 802 тисячі тваринницької продукції (м`яса ВРХ, птиці-бройлера), що більше ніж 67 відсотків проти показників року 2012. Наразі добробутівці продовжують (високими темпами!) реалізувати молодняк курок-несучок, якого налічується більше 40 тисяч голів.
Олена КОМПАНЕЦЬ, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий