суббота, 14 сентября 2013 г.

Аналіз регуляторного впливу проекту рішення Щорської міської ради «Про проведення конкурсу на створення символіки територіальної громади м.Щорс»



1.Опис існуючої проблеми


У звязку з відсутністю символіки територіальної громади міста Щорс, з метою врахування сучасних тенденцій соціально-економічного та культурного розвитку територіальної громади, важливості формування позитивного іміджу території, пропонується оголосити  конкурс на створення символіки територіальної громади м.Щорс, затвердити Положення про проведення конкурсу на створення символіки територіальної громади м.Щорс.

2.Цілі прийняття

       Провести конкурс на створення символіки територіальної громади м.Щорс.

3.Можливості досягнення визначених цілей

Запровадження цього регуляторного акта дозволить Організаційному комітету з питань проведення конкурсу на створення символіки територіальної громади м.Щорс забезпечити проведення конкурсу та підведення його підсумків згідно з Положенням, активізувати участь у ньому.

4.Механізм регулювання цілей

       Для підведення підсумків  конкурсу утворюється Організаційний комітет та затверджується його склад.

5.Альтернативи

Відсутність такого проекту рішення може призвести до перебування без символіки територіальної громади м. Щорс в подальшому, що призведе до негативного формування іміджу території.




6. Аналіз вигод та витрат
Сфера вигод
Вигоди
        
Витрати

Місцева влада
- проведення конкурсу на створення символіки територіальної громади м.Щорс
-  визначення кращих робіт - символіки територіальної громади м.Щорс     

Грошова премія в розмірі 1000.00 грн. по кожній номінації


Суб’єкти господарювання
- формування позитивного іміджу території

- відсутні

Територіальні громади    

- формування позитивного іміджу території
- відсутні


7. Прогноз результатів прийняття Положення

Проведення конкурсу на створення символіки територіальної громади м.Щорс  та визначення кращих робіт - символіки територіальної громади м.Щорс    

8.Термін дії акта
Термін дії даного регуляторного акта діє до  завершення терміну проведення конкурсу та визначення кращих робіт.



Проект рішення «Про проведення конкурсу на створення символіки територіальної громади м.Щорс»  розроблений Щорською міською радою.
 Аналіз регуляторного впливу підготовлено у відповідності зі ст.ст. 8, 9 Закону України „Про засади державної регуляторної политики у сфері господарської діяльності”.

Зауваження та пропозиції у письмовому вигляді до проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються до Щорської міської ради протягом одного календарного місяця до 14 жовтня 2013 року за адресою: вул.. К.Маркса, 5, м. Щорс, тел.. 2-18-35
        

        

Комментариев нет:

Отправить комментарий