суббота, 14 сентября 2013 г.

Проект РІШЕННЯ від 29 серпня 2013 року Про затвердження проекту Тимчасового порядку видачі дублікатів свідоцтв про право власності на нерухоме майно в місті Щорс


ПРОЕКТ



УКРАЇНА
ЩОРСЬКА МІСЬКА РАДА
ЩОРСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шосте скликання тридцять друга сесія

РІШЕННЯ
Від  29  серпня 2013 року

Про затвердження проекту
Тимчасового порядку видачі дублікатів
свідоцтв про право власності на нерухоме майно
в місті Щорс


                 Відповідно до стст.. 181, 182 Цивільного кодексу України, Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, , сесія міської ради в и р і ш и л а :

            1. Затвердити  проект Тимчасового порядку видачі дублікатів свідоцтв про право власності на нерухоме майно в м.Щорс  (додається).

         2. Надати право підпису дублікатів свідоцтв про право власності на нерухоме майно та свідоцтв  про право власності на нерухоме майно в звязку з приватизацією житла  заступнику голови міськвиконкому.

         3. Доручити Щорській виробничій дільниці комунального підприємства «Чернігівське міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської обласної ради :
-  здійснювати підготовку рішень Виконавчого комітету Щорської міської ради  та оформлення  дублікатів свідоцтв про право власності на нерухоме майно, виданих Виконавчим комітетом Щорської міської ради до 01.01.2013, у зв'язку з перебуванням на зберіганні у товариства відкритих до вказаної дати реєстраційних справ, які містять в собі документи про державну реєстрацію прав на нерухоме майно;
- здійснювати підготовку рішень Виконавчого комітету Щорської міської ради та оформлення свідоцтв про право власності в зв’язку з приватизацією житла.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти постійну депутатську комісію з питань комунальної власності та благоустрою міста та на постійну депутатську комісію  з питань законності, регламенту, депутатської діяльності. 





Міський голова                                                                         Р.І. Зуб



Комментариев нет:

Отправить комментарий