пятница, 15 ноября 2013 г.

служба «102» повідомляє

Пошкодили автомобіль
Із заявою до Щорського райвідділу міліції звернулася приватний нотаріус. Йдеться про суттєві пошкодження корпусу її дороговартісного автомобіля. Міліція веде розслідування, натомість містом ширяться чутки, що, ймовірно, предметом нанесення збитків була якась сильнодіюча кислота. Конкретні відповіді дасть слідство.
Побили шибки
Шибки вікон центральної перукарні (до речі, щойно замінені на нові) зловмисники пошкодили (чи то камінням, чи то навіть пострілами) у трьох місцях. Сталося це у понеділок між 17 і 18 годинами, коли майстриня Ніна Містрова закінчувала зміну. На гучний тріск жінка вибігла на вулицю, але розгледіти чорні силуети людей не змогла. Каже: «Добре, що хоч з людей ніхто не постраждав!»
Події з 7.11.2013 по 14.11.2013 р.
За минулий тиждень РВ УМВС було зареєстровано 7 кримінальних правопорушень: 1 крадіжка майна, 1 умисне знищення майна шляхом пошкодження авто кислотою, 2 факти незаконних операцій з наркотичними засобами, 1 факт раптової смерті, 1 факт заподіяння тілесних ушкоджень, 1 факт підробки документа. Співробітниками ДАІ за керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння затримано 4 водіїв, складено 9 адмінпротоколів за порушення правил безпеки дорожнього руху. За порушення громадського порядку складено 19 адмінпротоколів, з них 5 - за вчинення дрібного хуліганства, 4 - розпиття алкогольних напоїв в громадських місцях, 2 - за куріння в заборонених місцях, 3 - за насильство в сім’ї.

До речі
Протягом листопада триватиме місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, які незаконно володіють гвинтівками, пістолетами, рушницями та боєприпасами, багнетами, кастетами тощо можуть передати свій «арсенал» співробітникам міліції. Таким чином вони уникнуть відповідальності згідно з ч.3 ст. 263 ККУ. У рамках місячника троє мешканців Щорсівщини добровільно здали інспектору дозвільної системи мисливські рушниці через їхній незадовільний технічний стан, а ще один – рушницю, яку зберігав незареєстрованою. Ще цього тижня в мешканця одного з сіл району правоохоронці виявили саморобний пристрій для стрільби.
А.Зеляк, начальник  РВ УМВС

Комментариев нет:

Отправить комментарий