пятница, 15 ноября 2013 г.

Раїса Кулєш: «Все життя з «Променем»

Це нічого, що черговий День передплатника припав на 13 число: справжні друзі «Променя» прийшли на акцію. І не помилилися. Першою в черзі на передплату була 72-річна Р.І.Кулєш. Розказує: важко й полічити, скільки років передплачую районку. Можна сказати – все життя.
– А я порахувала – передплачую 42 роки, - долучається до розмови 63-річна Ольга Петренко. – На даний момент у нас з чоловіком на двох одні окуляри. Мало не б`їмося за «Промінь».


Наша постійна дописувачка Валентина Терещенко і цього разу принесла віршовану присвяту улюбленій газеті:
Всі спішать на пошту,
Щоб районку підписать.
Листоноші нас чекають
І призи уже лежать!
З нами «Промінь» - все життя,
Хоч роки біжать нестримно,
А він не знає забуття. Всі новини
розповість,
Посмішить, порадить і підкаже,
Як нам жить!
В новорічну лотерею подарунки подарує
та крикливе порося.
Поспішайте, вигравайте і «Промінь»
всі читайте!
Багато передплатників газети зізнавалися: читають видання від першої до останньої сторінки. Вона – єдина можливість дізнатися про те, чим живе район, про те, чим живе район, про людей, які не здаються труднощам (для багатьох вони – неабиякий життєвий стимул). Багато хто хвалив сторінку оголошень: щоб купити-продати не треба спеціально йти до дошки оголошень чи читати рекламу на стовпах. Протягом акції були виписано 114 примірників районки (3-я частина всієї передплати того дня). На передплаті (в тому числі й інших видань) було задіяно майже десять листонош. Вона йшла швидко. Черг не було. Першому і кожному п`ятому передплатнику вручалися призи від “Променя». Бажаючі пробували щастя в безпрограшній лотереї, організованій поштовиками.
Марія ІСАЧЕНКО, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий