понедельник, 11 ноября 2013 г.

Щира і незабутня зустріч

Підтримка медичної галузі для народного депутата України є одним із пріоритетних напрямків діяльності. Свої слова він підтверджує конкретними справами, завжди допомагає медичним закладам. Це як сприяння у виділенні державних коштів на реконструкцію та ремонти приміщень, так і благодійницька діяльність, яку надає ФАПам та лікарням у вигляді ліків та обладнання. Під час акції із забезпечення медичних установ району ліками, теплі слова на адресу свого народного депутата Ігоря Рибакова говорили жителі населених пунктів, сільські голови, фельдшери та лікарі.
Володимир Цуприк:
— Я понад 20 років працюю фельдшером у селі і пережив багато виборчих процесів, але такої активності після виборів, яку проявляє Ігор Рибаков, не бачив. І не тільки я. Увесь регіон ще не бачив таких депутатів. Дуже хочу подякувати нашому депутату за комплекти міні-аптек. Це особливо актуально наприкінці бюджетного року, коли не вистачає медикаментів, засобів невідкладної допомоги. Дякую від своєї громади за грейдерування доріг, за огородження сільського кладовища, за оранку весною городів одиноким та малозабезпеченим людям. Коли в нашу амбулаторію вдарила блискавка і перервалося водозабезпечення, Ігор Олександрович миттєво відреагував на моє прохання. У своїй резолюції написав «вирішити терміново!». Все було профінансовано і відремонтовано.
Анатолій Бондаренко, Тихоновицький
сільський голова:
- Ми приємно вражені постійною турботою про нас Ігоря Рибакова. Не дивлячись на його зайнятість, він завжди знаходить час зустрітися з нами. На жаль, ми вже звикли до різних обіцянок, які залишаються тільки на папері. Але Ігор Олександрович зламав стереотипи. Він крок за кроком виконує соціальні угоди. Дякуємо йому, що за короткий термін у нашому селі зведено стіни майбутньої церкви. Також прогрейдеровано дороги. Нашим фельдшерам та листоношам він подарував велосипеди, а пенсіонери та малозабезпечені до Великодня отримали від нього пасхальні набори. Також він зробив для нас благодійний автобусний маршрут. Він робить усе, що потрібно людям і важливо для нас.
Ніна Кухаренко,
сільський голова с.Єліне:
— Єлінська громада дякує Ігорю Рибакову за те, що він знайшов час і приїхав до нас на зустріч. Минув рік, і всі справи нашого депутата свідчать про його підтримку людей, які живуть непростим життям. За його сприяння ремонтуються школи, дитячі садочки. Ігор Олександрович дбає також і про відродження духовності у наших населених пунктах. На свята ми отримували від нього молитвослови та подарунки. Він будує церкви. Уся діяльність нашого депутата спрямована на покращення добробуту людей, які довірили йому свої долі. Його слова не розходяться із справами. Ігор Рибаков став невід’ємною частиною нашого життя. За що ми йому щиро вдячні.
Раїса Кодинець,
заступник головного лікаря Щорської ЦРЛ:
- Мені хочеться дуже подякувати нашому депутату за те, що він піклується про покращення медичного обслуговування. За рік Ігор Рибаков зробив дуже багато. У Тур’ї завдяки йому відремонтували водогін в амбулаторії, багато надав допомоги дитячому відділенню. Бажаю нашому депутату міцного здоров’я, творчої наснаги, щоб на все вистачило і всі задуми вдалося здійснити.
Алла Литвин,
завідуюча Іванівським ФАПом:
— Жителі нашого краю без перебільшення можуть сказати, що це свято — зустріч з нашим народним депутатом Ігорем Рибаковим. За все своє життя я не пам’ятаю такого депутата, щоб так переймався проблемами своїх виборців. Як медик, можу засвідчити, що з боку нашого депутата приділяється постійна увага здоров’ю жителів наших сіл. Це і виділення наборів медикаментів, і забезпечення медиків транспортом для оперативної роботи, надання матеріальної допомоги хворим та багато іншого. За усе це ми поважаємо нашого депутата і підтримуємо його.

Думку представників громад Щорського району записала Ірина Харченко

Комментариев нет:

Отправить комментарий