понедельник, 25 ноября 2013 г.

Красиві, творчі, успішні

Лауреати районного конкурсу «Жінка року-2013» Наталія Камишна (завідувачка Новоборовицького стаціонарного відділення), Тамара Гребенюк (викладач ДМШ ім.Н.Рахліна), Тетяна Гурин (вихователька ДНЗ №1) (на фото) недільного дня 16 листопада почувалися по-справжньому щасливими, адже у них поєдналися хобі й професія, сім’я і друзі, минуле й сучасне.
А ще – отой солодкий скарб, подарований самим Господом Богом у вигляді особливого таланту – бути Жінкою. А ще – оптимізм і енергія, які випромінювалися з їхніх очей, незвідані сила і шляхетність, що проглядалися у жестах, міміці, спілкуванні з «групами підтримки» і глядачами. До речі, нашою глядацькою аудиторією також не можна було не пишатися. Гарячі тривкі оплески, вигуки «Браво!», а потім і не менш бурхливі обговорення дорогою додому, свідчили про душевні переживання, солідарність, зрештою, бажання відвідувати подібні заходи знову і знову.
І як тут не сказати «спасибі!» організаторам «Жінки року», котрі провели дійсно велику роботу і залучили до неї таких чарівних учасниць. Щоправда, їх мало б бути трохи більше…
- І буде! – зазначила одна з активних відвідувачок Будинку культури. – Бо ж у нас стільки красунь і розумниць, стільки чудових дружин, матерів, сестер, успішних бізнес-леді!
P.S. Представляти Щорсівщину на обласному жіночому конкурсі випала честь Наталії Камишній. Нехай щастить і їй, і усім нам!

Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий