понедельник, 11 ноября 2013 г.

Щоб стати міліціонером

Бажаючі навчатися у вузах системи Міністерства внутрішніх справ мають вчасно зареєструватися в Українському центрі оцінювання якості освіти з метою проходження тестування у зазначені терміни.
Всю інформацію про умови вступу бажаючі можуть отримати, зателефонувавши за номером 2-18-43, або завітавши до Щорського РВ УМВС за адресою: м.Щорс, вулиця 30 років Перемоги,2. До речі, студентів набирають такі заклади, як Національна академія внутрішніх справ (м.Київ), Харківський національний університет внутрішніх справ, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, Луганський державний університет внутрішніх справ, Донецький юридичний інститут, Львівський державний університет внутрішніх справ, Одеський державний університет внутрішніх справ, Академія внутрішніх військ МВС (м.Харків), Національний університет «Одеська юридична академія», Національний університет «Юридична академія ім. Я. Мудрого» (м.Харків).
Після закінчення навчального закладу випускникам гарантується працевлаштування в підрозділах внутрішніх справ в Чернігівської області.
На денну форму навчання приймаються особи віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту. Особлива увага приділяється тим, хтопройшов строкову службу в Збройних Силах, внутрішніх військах МВС та особам, які мають юридичну освіту освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст». Про перелік документів, необхідних для вступу, дізнавайтеся у Щорському райвідділі міліції.
Кандидат, що виявив бажання вступати до вищого навчального закладу МВС України в обов’язковому порядку проходить медичну комісію у службі охорони здоров’я УМВС. Набір кандидатів на навчання у вищі навчальні заклади МВС здійснюється за державним замовленням.
Юрій Кожанов, начальник сектору
кадрового забезпечення РВ УМВС

Комментариев нет:

Отправить комментарий