понедельник, 18 ноября 2013 г.

Організація і лідер, які так потрібні іншим




Чернігівська обласна організація Спілки жінок України відмітила своє 20-річчя.
З цієї нагоди відбулися урочистості за участю представників 22 районних, 3 міських організацій, керівництва ОДА й облради, гостей з Києва та інших міст України, очільників ряду громадських і самоврядних структур сіверського краю, міжнародних жіночих організацій.

Всі, хто виступав на цьому зібранні, щиро зізнавалися: спілка є найвпливовішою, найавторитетнішою, вона займає активну громадську, державницьку позицію, підвищує роль жінки в суспільстві. Безумовно, неперевершеним лідером організації, її серцем і душею визнана залюблена в життя і людей Ірина Дорожкіна. Ірина Василівна зуміла згуртувати навколо себе надійну команду однодумців, яка спільно з органами державної влади і місцевого самоврядування щорічно проводить обласні і районні конкурси «Жінка року», конкурси на краще висвітлення гендерних питань у ЗМІ, обласний ярмарок «Що може жінка!», різні науково-практичні конференції, «круглі столи», семінари, тренінги, благодійні акції. Звісно, що за усім цим довгим переліком заходів стоять наші долі, наші діти, особливо діти-інваліди, багатодітні, одинокі матері, словом, ті, кому вкрай потрібна допомога і підтримка.
Скажете: як може така маленька, тендітна жіночка нести на собі таку нелегку ношу, такі нежіночі навантаження? Виявляється – може! А ще може залишатися такою красунею і посмішку теплу на обличчі завше мати, як у сонечка! Адже для неї так важливо – бути потрібною іншим, бути потрібною своїй державі!
Р.S. Щорсівщину на обласному форумі жінок представляли депутати райради Олена Компанець й Неллі Перегуда.
Олена ІВАНОВА

Комментариев нет:

Отправить комментарий