пятница, 8 ноября 2013 г.

Нагороди і вітання зі святом соцпрацівників


З нагоди Дня працівників соціальної сфери у районному Будинку культури минулої п’ятниці відбулися урочистості. З професійним святом присутніх привітали пеонної ради Іван Орда, керівники закладів соціальної сфери району.
Найкращі у професії отримали нагороди і відзнаки. Начальнику служби у справах дітей РДА Світлані Лихошерст, першому заступнику начальника управління пенсійного фонду України в Щорському районі Тетяні Піскун, директору РЦСССДМ Валерію Мохнєву, фахівцю РЦСССДМ Наталії Янчевській та соцробітнику з с. Тихоновичі Людмилі Мягкій вручили Почесні грамоти від обласного керівництва. Спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджені соціальний робітник с.Жовідь Валентина Ставша та начальник відділу з виплати пенсії управління ПФУ в Щорському районі Ірина Данильченко.
Головний спеціаліст відділу з призначення пенсії управління ПФУ в Щорському районі Галина Кожанова, провідний спеціаліст відділу з виплати пенсії управління ПФУ в Щорському районі Ольга Данильченко, соцробітник с.Тур`я Тамара Мартиненко, державний соціальний інспектор управління соцзахисту населення РДА Ірина Демченко, провідний спеціаліст відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості Наталія Паренчук нагороджені грамотами РДА. Головному спеціалісту-системотехніку відділу з персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж управління ПФУ в Щорському районі Юрію Кухаренку оголошено подяку голови райдержадміністрації.
З нагоди професійного свята Почесними грамотами районної ради нагороджені Едіта Литвин – соціальний робітник с.Іванівка, Наталія Ніколаєнко – заступник головного бухгалтера управління ПФУ в Щорському районі, Олександр Голодок – головний спеціаліст з питань автоматизованої обробки інформації управління соцзахисту населення РДА та Людмила Приходько – начальник відділу бухгалтерського обліку районного центру зайнятості.
Директор терцентру соціального обслуговування Михайло Яковець привітав переможців конкурсу «Кращий соціальний робітник». Перше місце у ньому посіла Любов Гладченко (с.Петрівка), друге - Галина Репняк (с. Н. Млини), третє - Олена Усачова (с. Ст. Боровичі). Цього ж дня Олені Володимирівні Клюсовець з Нових Борович, яка працює в стаціонарному відділенні для тимчасового і постійного проживання самотніх і престарілих громадня, вручили посвідчення матері-героїні. Ця жінка народила і виховує шістьох дітей.
Після офіційної частини заходу відбувся святковий концерт.


Комментариев нет:

Отправить комментарий