пятница, 27 ноября 2015 г.

Що то за 7 гривень за квитанцію?

Впродовж останнього часу редакційні телефони червоніли від дзвінків, у яких були  запитання на кшталт „Кому ж дякувати, що і в Ощадбанку почали брати плату за платіж компослуг?”, „Чому за квитанцію беруть сім гривень?”. А ветеран праці Олексій Зінченко прийшов особисто. Обурювався і дуже переживав.

Ось що з’ясувалося. У п’ятницю, 13 листопада, до Ощадбанку надійшла інформація про призупинення  договору між банком і підприємством „Газзбут” на рівні Києва – на приймання платежів від населення за використаний газ. Буде підписано новий договір з іншими умовами. І тому зараз банк плату за газ приймає на загальних підставах, тобто з отими сімома гривнями. А загалом у цій інстанції комісія за сплату компослуг не береться.
До речі.
У ПриватБанку за світло і воду комісія не береться. За газ і вивезення сміття – по 3 грн з кожної квитанції, якщо сплачувати у касу банку. По 2 грн береться через термінал і по 1 грн – через Інтернет.
Райффайзен банк „Аваль” договорів з комунальними організаціями не має. Тому за кожен платіж через касу сплачується певна  комісія. Якщо платіж  до 100 грн – платите 15 грн, від 100 до 500 – 25 грн, від 500 до 1000 – 30 грн, від 1000 до 3000 – 40 грн, від 3000 і більше – 1,2%. Клієнти банку і власники карток через Інтернет здійснюють платежі безкоштовно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий