понедельник, 23 ноября 2015 г.

Дитячому майданчику – бути!

14-ий листопадовий день став завершальним для благодійної акції «Ми - за веселе дитинство». У наших задумах було – об’єднати день нагородження учасників з днем відкриття дитячого майданчика, але ці плани не реалізувались в силу певних причин (одна з них - недоречність встановлювати дитячий майданчик проти зими). Від ідеї перенести нагородження учасників акції на весну ми також були не в захваті. Тому просто провели церемонію нагородження, яка врешті подарувала нам багато приємних сюрпризів...





Організатори акції щиро вдячні батька, які не тільки взяли участь у акції, а і в своєму щільному суботньому графіку виділили час та знайшли можливість бути присутніми на нашому скромному святі. Приємно було бачити не тільки мам, а й татусів, які прийшли підтримати своїх діток!
Один із приємних сюрпризів очікував нас у Щорській дитячій районній бібліотеці - саме цей заклад став вдалим місцем проведення свята нагородження. Тут працюють креативні, енергійні, творчі люди, які дійсно люблять дітей. Крім привітних, доброзичливих, турботливих працівників, ми «знайшли» тут співведучих нашого свята. Досвідчена бібліотекар Г.К. Голубцова, поза сценарним планом, - розважила діток цікавими загадками, познайомила присутніх з пані Єфросинією, розповіла про цікаві дитячі журнали та влаштувала з хлопчиками й дівчатками «творчу хвилину». Варто відзначити співочий талант гості з Городні Яночки Акулініч. Не зважаючи на відстань, родина учасниці №19 приїхала підтримати нашу акцію.
Найцікавішим та найочікуванішим моментом свята було обрання володарів спонсорських призів лотерейним барабаном. Жаль, що призів не вистачило для всіх учасників конкурсу. Двох призерів визначали всі разом, просто на місці. Лотерейний барабан «видав» нам імена Владислава Клименка (учасник №9) та Данилка Якименка (учасник №17). Призи їм вручив депутат районної ради й одночасно спонсор Л.О. Іванов.
Переможницею від райгазети «Промінь» (співорганізатор акції «Ми – за веселе дитинство!») за результатами голосування передплатників районки визначено маленьку Марійку Мороз (с. Рогізки). Їй дісталась парасолька від спонсорки - власниці магазину «Людмила» Л.І.Постол.
Прикро, що напередодні свята кілька учасників захворіли і не змогли бути присутніми. Швидшого вам одужання! У тому числі і переможниці за результатами інтернет-голосування Вікторії Куценко. За найменшу учасницю, (Вікторії 4 місяці) приз отримувала бабуся Ніна Михайлівна, яка при всіх пообіцяла передати «пухнатого друга» своїй внучці . До речі, рожевий ведмедик - це сюрприз від депутата обласної ради О.М. Хасенка.
І це ще не все! Справжній сюрприз для всіх організувала Анастасія Крот (Холкіна) - мама однієї з учасниць. Вона з власного бажання порадувала всіх присутніх надзвичайно смачним тортиком з домашньою негазованою «Фантою». Спасибі за таку ініціативу, Анастасіє! Звісно ми, як студія «веселого настрою», не могли залишити наших дорогоцінних учасників акції «ні з чим»,тому надіємось, що подаровані усміхнені повітряні кульки допоможуть їм не засмучуватись.
А нам допоможе не засмучуватися надія на встановлення дитячого майданчика. Враховуючи, що генеральним спонсором проекту «Ми - за веселе дитинство!» виступає депутат обласної ради Г.Н. Божок, надія наша цілком виправдана. Адже, як запевнив присутній на святі мер міста О.О.Медведьов, Григорій Никифорович слів на вітер не кидає, усе обіцяне виконує. І при цьому вручив нам «грошовий» сертифікат на придбання ігрового майданчика. Усі присутні дружно погодилися, що майданчик доречніше встановити навесні.
Наталія ГРИГОРОВА,
організатор благодійної акції «Ми – за веселе
дитинство!»

Комментариев нет:

Отправить комментарий