вторник, 17 ноября 2015 г.

Добре діло для пенсіонерів організували у популярному в Щорсі салоні „Меблі для всіх”

Часто, стаючи заручниками життєвих обставин, ми ловимо себе на думці, що відмовляємо у допомозі іншій людині. Можливо, висока швидкість сучасного буття накладає відбиток на наші вчинки, можливо, існують інші чинники, але постійно кудись спізнюємося, шукаємо собі виправдання. А так хочеться надолужити згаяне, зробити щось хороше, як, приміром, більшою турботою, добрим вчинком обдарувати наших дорогих дідусів і бабусь.


У нашому салоні „Меблі для всіх” традиційно заведено вживати поменше гасел, а побільше – конкретних дій. Прикладом цього є новий соціальний проект для пенсіонерів, направлений на надання адресної підтримки людям похилого віку. Проект, що передбачає значні знижки на придбання диванів, ліжок, шаф, комодів, кухонь та інших необхідних речей. Приємно констатувати: подібними пільгами вже скористалися багато пенсіонерів нашого міста. Вони – це точно – відчули себе захищеними і потрібними, відчули ту насолоду, яку дарують комфортні меблі.
Ну, а тим, хто ще не встиг відчути на собі перевагу організованої нашим салоном благодійного розпродажу, варто поспішати. Адже ми прагнемо, щоб кожен з наших пенсіонерів прожив у честі і достатку разом з рідними і близькими, насолоджувався теплом їх уваги і комфортом наших меблів.
До Нового року залишається зовсім небагато часу. До того ж, для покупців меблів планується проведення святкової безпрограшної лотереї. Призи будуть різні, призів буде ціла купа.
Інна БАТЮК, консультант салону  „Меблі для всіх”

Комментариев нет:

Отправить комментарий