понедельник, 16 ноября 2015 г.

Лікарня – з овочами

На Щорсівщині так ведеться здавна: у складних життєвих ситуаціях люди простягають одне одному руку допомоги, співпереживають. З особливим душевним трепетом ставляться до потреб хворих, і, це правда, у цілому до потреб райлікарні.



Адже тут, у нашій ЦРЛ, поправляють своє здоров’я жителі Кучинівки і Петрівки, Жоведі і Низківки, словом, майже усіх населених пунктів району. Окремою складовою у цьому процесі є харчування. І хай там хто що не каже, але голодними і холодними пацієнти ніколи не були. А деякі ще й вдома хваляться пахучим лікарняним гороховим супчиком, смачнішого за який ніде не їли. Готують його й інші страви (меню складається у відповідності до існуючих нормативів) у лікарняному харчоблоці. Кухар з 15-річним стажем Марина Рєзанцева (на знімку) викладається на повну силу і, що важливо, ставиться до виконання функціональних обов’язків з любов’ю.
За словами головного лікаря ЦРЛ Миколи Куценка, цьогоріч суттєву допомогу медзакладу надали десятки милосердних земляків, у числі яких мешканці чи не кожної сільської ради. Організовували збір картоплі, буряків, моркви і капусти сільські голови та інші місцеві активісти, приватні підприємці. Серед них Микола Вікторович відзначив депутата райради VII скликання Сергія Бобровника, який подарував лікарні кілька тонн розваристої бульби. Віриться: і надалі подібні хороші приклади взаємовиручки не загаснуть й нікуди не подінуться.
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото Леоніда ШЛОМИ

1 комментарий:

  1. Я настільки вдячна Elegantloanfirm за те, що допомогла мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я настільки вдячний вам, містер Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ОтветитьУдалить