понедельник, 9 ноября 2015 г.

На часі конкурс «Благодійник року-2015»

На Чернігівщині проходить обласний конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських. З 1 по 25 листопада 2015 року триватиме збір пропозицій щодо визначення кандидатур у заявлених семи номінаціях:





«Благодійник року — всеукраїнська бізнес-структура»; «Благодійник року — регіональна бізнес-структура»; «Благодійник року — неприбуткова організація»; «Благодійник року — приватна особа»; «Благодійник року — благодійник-початківець»; «Благодійник року — представник малого бізнесу»; «Благодійник року — кращий волонтер».
Для участі у конкурсі організації або особи, які висувають претендентів, мають заповнити заявку встановленого зразка (http://cg.gov.ua/index.php?id=4485&tp=0) та надіслати її разом з іншими матеріалами із позначкою «Благодійник року-2015» на адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (14000, м. Чернігів, вул. Бєлінського, буд. № 11) або на адресу електронної пошти Департаменту (inform.dep.cn@gmail.com) до 25 листопада.
Контактна особа — заступник директора — начальник управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Слєзко Ігор Іванович, (0462) 67-58-91.

Комментариев нет:

Отправить комментарий