понедельник, 16 ноября 2015 г.

Нехай районка дійде в кожен дім

9 листопада обласне відділення Українського державного підприємства поштового зв’язку „Укрпошта” провело велике зібрання за участю представників ОДА, видавничого комплексу „Десна”, редакторів комунальних ЗМІ.Головною темою стала передплата на газети, журнали та інші періодичні друковані видання на 2016 рік, включені до Каталогу видань України.
Наголос ставився на важливості цієї передплати, яка проходить при складній економічній ситуації, за наявності демографічних й інших соціальних проблем.


Стратегічним партнером влади назвав районки керівник департаменту ОДА Андрій Подорван, а нинішній очільник обласних поштовиків Олег Обушний підкреслив, що саме місцевим ЗМІ найбільше довіряють українці, саме ці видання формують у читача громадську позицію, національну свідомість, почуття любові до рідного краю.
О.О.Обушний розповів про непрості будні сільських, районних відділень зв’язку, те, як важко доводиться працювати його колегам в умовах низьких зарплат і високих вимог. За його словами, навіть не зважаючи на існуючі труднощі, поштовики гідно несуть свій хрест і бачать перспективу свого розвитку.
Виступаючий від імені газетярів краю голова Асоціації регіональних ЗМІ, головний редактор менської газети „Наше слово” Олександр Назаренко був небагатослівним. Листонош, операторів зв’язку він назвав надійними партнерами і закликав усіх й надалі працювати однією командою, ставитися одне до одного, як до членів великої сім’ї і віддаватися роботі сповна.
Найближча газета – районна – має стати настільною, найулюбленішою у кожній господі. І у кожному серці.
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий