понедельник, 23 ноября 2015 г.

Найближчій газеті земляки дарували тепло і підтримку

Життя щорсівчан Ольги Репняк й Анатолія Геця (на фото) сповнене великої праці і любові до рідного краю.




І завжди поряд з ними була, хоч і під різними назвами, наша районна газета „Промінь”, і завжди вони брали і продовжують брати участь у подібних акціях, здають передплатні квитанції у редакцію з намірами виграти коли не поросятко, то хай хоч якусь іншу дрібничку. Насправді, річ не у виграші. Все набагато простіше: ці люди люблять відкрите спілкування і живуть життям свого народу насичено, дихаючи на повні груди.
„Промінець” з нетерпінням чекаю щосуботи, - розповідає Анна Полюшко (на знімку справа). - Цікавлюсь новинами про місто і села, залюбки перечитую інформацію про те, що купується і продається, особливо беруть за живе оповіді про долі людей, найбільше тих, хто пережив голод, війну і розруху. Районці симпатизує і мама, перечитуючи від „а” до „я”.
Ось такі і подібні думки представники нашої редакції слухали впродовж усієї акції. Листоноші ж працювали, встигаючи і на запитання відповідати, і квитанції виписувати, і запрошувати до участі у розіграші лотереї. Виконували поставлені завдання чітко і злагоджено, усвідомлено симпатизуючи нашому виданню. А нам це так потрібно!
Фінішував „День передплатника” надвечір. Його результати – логічні і справедливі – порадували: із 291 передплаченого видання майже половина – „Промінь”!
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий