вторник, 17 ноября 2015 г.

Футбольний успіх щорсівчан

Минулої суботи в Коропі відбувся фінальний етап обласних змагань із футзалу серед команд районних організацій ФСТ „Колос”, присвячених Дню працівників сільського господарства. Між собою зустрілися лідери зональних змагань з цього виду спорту – представники Бобровицького, Ічнянського, Коропського та Щорського районів.



В першому турі наші футболісти з рахунком 2 : 1 перемогли команду з Ічні, а в другому – розгромили суперників з Бобровиччини (6 : 2). А господарям майданчика – коропчанам - щорсівчани програли з рахунком 0 : 2. В загальному підсумку три команди (Коропського, Бобровицького та Щорського районів) набрали однакову кількість очок. Доля першого місця вирішувалася у поєдинку між футболістами Бобровицького та Ічнянського районів. Щоб вийти на перше місце, бобровичанам потрібна була перемога з перевагою у 7 м’ячів. Але зустріч закінчилася з рахунком 3 : 1 на користь Бобровиці. Таким чином у команди нашого району була краща різниця забитих і пропущених м’ячів, тож вона посіла І місце. У команди Коропа друге, третє – у Бобровиці.
Варто відзначити всіх гравців, які захищали честь району на цих змаганнях. Особливо Є.Шиша, який самовіддано захищав ворота, додавав команді впевненості у грі, а також С.Хоменка, на рахунку якого 5 забитих голів. Г.Шкут відзначився двома влучними ударами, В.Хоменко – 1.
Загалом уся команда зіграла добре. Після закінчення гри щорсівчанам запропонували взяли участь в обласному турнірі з футзалу. А також вручили путівку на всеукраїнський етап змагань. Поїздка до Коропа відбулася завдяки підтримці депутата обласної ради Г.Божка і прихильників спорту – О.Веселого, О.Дугеля, В.Ревенка, В.Кухаренка та О.Ховпуна.
Г.САЛАТА,
голова РО ФСТ „Колос”

Комментариев нет:

Отправить комментарий