понедельник, 30 ноября 2015 г.

Зірвали державні прапори

Минулої суботи у Щорсі було скоєно злочин: темної пори доби хтось зірвав державні прапори з  райфінуправління, історичного музею та деяких  інших установ. Сталося це саме у День гідності  та свободи, тож свідомий антиукраїнський характер акції є очевидним.
Чи знайдуть правоохоронці злочинця – питання риторичне. Бо коли в минулому році на День незалежності невідомий зловмисник зірвав прапор на райфінуправлінні – нікого досі так і не затримали. „Вони не здатні чи просто не хочуть?” – так запитують люди про міліцію-поліцію. Специфіка ситуації полягає в тому, що все відбулося по вулиці Щорса – за кількадесят  метрів від приміщення міжрайонного відділу Служби безпеки України. Ну якщо вже цього разу навіть  „правоохоронний орган спеціального призначення”  виявиться безсилим стосовно антидержавної діяльності поруч з місцем своєї дислокації, то  взагалі – слів нема. Бо мимоволі згадуються минулорічні події в Криму та Донбасі. Там теж спочатку зривали українські прапори, а згодом тисячі кримських співробітників міліції та СБУ виявилися зрадниками Батьківщини й перейшли на  бік російських окупантів. (На відміну, скажімо, від прикордонників, які у значній кількості лишилися вірними Україні). А на Донбасі чимало  „правоохоронців” з МВС та СБУ стали активними учасниками російських терористичних банд, на їхньому рахунку – чимало вбитих українців.

Все починається з малого: спочатку зриваються прапори, потім зрадники  звертаються по допомогу до Путіна, а надалі вже на нашу землю ступає нога загарбника. І наслідки відомі – постріли, вибухи та руйнування. Тож  доки зрадники безкарно творитимуть свої чорні справи, а правоохоронці не реагуватимуть на їхню злочинну діяльність – доти зберігатиметься небезпека виникнення  війни у нашому краї.
Олег МІРОШНИЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий