воскресенье, 4 декабря 2016 г.

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ! Подбайте про отримання матеріального забезпечення вчасно



У зв’язку з закінченням бюджетного року Корюківська міжрайонна виконавча дирекція Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності просить на протязі грудня місяця поточного року своєчасно подавати заяви-розрахунки для виплати матеріального забезпечення застрахованим особам.

Головним бухгалтерам потрібно не пізніше 26 грудня 2016 року, подати заяви-розрахунки з максимальним включенням до них витрат по лікарняних, щоб до 31 грудня 2016 року Фонд мав можливість профінансувати їх в повному обсязі.
Просимо провести розяснювальну роботу із застрахованими особами про невідкладну здачу виданих листків непрацездатності.
Листки непрацездатності повинні бути передані голові комісії та роботодавцю для опрацювання в найближчий термін з дня відновлення працездатності чи початку відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами.
Відповідно до статті 32 Закону України "Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування" від 23.09.1999 № 1105-XІV, документи для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах розглядаються не пізніше десяти днів з дня їх надходження, допомога виплачується застрахованим особам у найближчий після дня призначення строк, установлений для виплати заробітної плати.
Сподіваємось на Ваше розуміння про необхідність подавати заяви-розрахунки по мірі надходження листків непрацездатності від застрахованих осіб, що дасть змогу працівникам, які з відповідних обставин частково чи повністю втратили заробіток отримати матеріальне забезпечення, яке їм вкрай необхідне вчасно.
За роз’ясненнями та консультаціями просимо звертатись за телефонами:
м. Корюківка  3-12-36, 3-12-38 ;3-14-98;
м.Щорс 2-18-64;
м.Городня 2-75-18



                                                      Директор Корюківської міжрайонної виконавчої дирекції
                                                      Чернігівського обласного відділення ФСС з ТВП
                                                      Єрмоленко Т.О.

1 комментарий: