понедельник, 5 декабря 2016 г.

Кримінальна хроніка

Робота правоохоронної системи далеко не завжди нагадує детективні оповідки. Зазвичай це буденні події, пов’язані з дрібними порушеннями закону. Як розповів „Променю” інспектор Сновського відділення поліції В.Булденко, станом на 27 листопада ним було складено 5 протоколів про хуліганські дії.




Один з прикладів – коли минулого тижня пацієнт райлікарні (вже доволі похилого віку) навідався до найближчого магазину й „затарився” портвейном „777”. Вже у лікарняній палаті почав лихословити, чіплятися до хворих. Лікарю довелося викликати поліцію. У даному випадку можна розраховувати, що суд легко покарає винного, скажімо – винесе попередження.
Ще один ексцес у Сновську – на околиці мікрорайону Носівка паслася прип’ята на мотузці коза. Аж раптом із лісу вибігли кілька собак і... Словом, дворогій істоті не пощастило. За словами хазяйки цієї худобини, пси були мисливськими. Громадянка поскаржилася до поліції. Тож не зайве буде нагадати мисливцям (якщо вони дійсно причетні до інциденту) – контролюйте своїх чотирилапих друзів, аби вони не завдавали збитків. Принагідно В.Булденко нагадав громадянам, які долучилися до процесу підготовки виборів 18 грудня – членам комісій, агітаторам, співробітникам штабів, кандидатам – не забувайте про догляд за своїми дітьми. Бо вони, залишившись самі удома, можуть стати причиною клопотів.
Також дуже важлива справа – перед новорічними святами дехто з місцевих мешканців може спробувати взятися за незаконне вирубування ялинок і сосон. Краще цього не робити, щоб не наразитися на кримінальну відповідальність. І ще один момент – з метою профілактики вчинення крадіжок приватного і державного майна місцеві мешканці мають підвищити свою пильність. А якщо стануть свідками злочину або про щось дізнатися – хай повідомлять до поліції. Бо, приміром, нещодавно злодії вночі проникли до Тур’янської сільради і місцевого магазину, вкрали гроші та лампочки, а ніхто нічого „не бачив” і „не чув”.
До речі
Нещодавно мешканці міста зателефонували до редакції й попрохали звернути увагу на факт того, що приміщення міського гідропарку перетворилося на притон. Замок у дверях вибитий, шибки у вікнах побиті, всередині – розгардіяш, потрощені меблі, пляшки з-під алкоголю, недопалки цигарок, розкидані ковзани, запчастини до катамаранів, документи. Що там коїться вночі? Хто це все зробив? Чому гідропарк перетворюється на хтозна що?
Олег МІРОШНИЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий