понедельник, 5 декабря 2016 г.

Дев’ята сесія районної ради сьомого скликання нікого не втомила

До тридцяти питань порядку денного розглянули депутати на черговій сесії райради (головував очільник самоврядної гілки Сновщини Павло Мірошниченко), яка відбулася 25 листопада.



І, незважаючи на те, що про її проведення сповістили лише на офіційному сайті, а не в друкованих ЗМІ, більшість депутатів все-таки зібралася і активно голосувала.
Особливих дебатів, крім звичних виступів Г.А. Скидана, на цій сесії не було. Можливо, через добру пропрацьованість винесеного на розгляд зібрання у комісіях, а, можливо, й через те, що основна когорта народних обранців вже повністю поринула у хвилі очікуваних виборів 18 грудня.
Про виконання районного бюджету за 9 місяців й про внесення змін до рішення райради від 25 грудня „Про райбюджет на 2016 рік” доповідала в.о. начальника фінуправління РДА Ліна Савченко; районну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2017 рік презентувала керівниця сектором молоді та спорту Наталія Авдєєнко. Також депутати проголосували й за інші важливі програми, розглянули низку комунальних питань. Добре було б, аби ті програми мали фінансове підгрунтя, аби зростали надходження до спільної скарбниці й не було, як у байці Леоніда Глібова „Лебідь, Щука і Рак”: „І діло, як на гріх, не діло – тільки сміх”.
Присутні на сесії депутати підтримали і таке політичне питання, як визнання Російської Федерації державою-агресором, вислухали коротку думку Павла Леонідовича Мірошниченка про його вибір щодо участі у цьогорічній виборчій кампанії, ухвалили рішення з інших питань.
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий