понедельник, 5 декабря 2016 г.

Про дрова для шкіл

У зв’язку з порушеним батьками учнів міських шкіл питанням забезпечення закладів освіти дровами, у минулий вівторок відбулася робоча нарада у заступника голови райдержадміністрації Володимира Карпенка.
Участь у ній взяли депутат облради Олег Хасенко, депутат райради Леонід Іванов, депутат міськради Ігор Гаврилець, приватний підприємець Сергій Виблов, начальник відділу освіти Тетяна Булденко та в.о. начальника фінансового управління Ліна Савченко.
Обговоривши ситуацію із фінансуванням освітньої галузі, учасники наради погодилися, що зараз дійсно не вистачає у повній мірі коштів для усіх потреб. Одразу три міські навчальні заклади цього року були переведені з опалення газом на тверде паливо. Ці роботи завершилися практично одночасно з початком опалювального сезону і треба було якнайшвидше забезпечити їх у великих обсягах дровами. Тому керівники закладів освіти вимушені були звертатися за допомогою до батьків.
Зі свого боку підприємці, які займаються лісопереробкою, запевнили, що готові до співпраці щодо організації підвозу дров. А керівникам закладів достатньо лише звернутися за допомогою. Окремо потребує обговорення цієї проблеми і з керівниками лісгоспів та лісництв, які продають дрова, проте, не надають послуг із їх навантаження.
До дискусії також долучився і депутат облради Григорій Божок, який закликав своїх колег-підприємців активніше допомагати бюджетникам району.
У підсумку всі висловили сподівання, що колись можна буде спростити процес заготівлі дров та відмовитися від участі батьків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий