пятница, 18 января 2013 г.

Суперприз «Променя» - порося - знайшло свою хазяйку!

Напередодні Старого нового року Валентина Шутько (переможниця конкурсу, організованого газетою «Промінь») отримала свій супер-приз. Її радість брала за душу, надихала й надалі придумувати щось цікаве й неординарне. А підтримка таких керівників, як Володимир Жолобецький, вселяла надію, що не перевелися на щорській землі добро і честь, звичайна людська високість.

- Свинку породи «біла українська» вигодовуватимуть наші батьки, - сказала пані Валентина. - Коли виросте, то зробимо з неї багато шашликів, хоча нам і так безкінечно телефонують знайомі й друзі із запитанням: «Ну що? Як шашлики?». А головне: я повірила в маленьку казку: і відтепер щоразу гратиму в різні конкурси.
До речі, за словами переможниці нашої акції, квитанцію на «Промінь» їй подарувала мама Оля. «Спочатку ні я, ні чоловік, ні маленька донечка Софійка у виграш не повірили. Але диво прийшло насправді і запам’ятається назавжди. Хочу, аби й іншим фортунило в цьому житті, аби усі земляки хоч раз змогли посмикати удачу за хвіст», - наголосила щасливиця.
І ми, звісно, того бажаємо!
Фото Олени КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий