воскресенье, 13 января 2013 г.

Новорічний подарунок для спортивної школи

Наразі у секціях спорт-школи нараховується більше трьохсот учнів. Про результати їхньої участі в змаганнях «Промінь» інформує своїх читачів регулярно, але цього разу варто приділити увагу матеріально-технічному стану навчального закладу.
За словами директора Є.О. Мудрицького, протягом останніх десятиріч бюджетне фінансування переважно обмежувалося видатками на поточне утримання. Про капітальний ремонт будівлі мова навіть не йде. Хоча добре відомо, що проблемними є вікна, стеля приміщення, система освітлення тощо. Винятком став лише 2002 рік, коли вдалося газифікувати котельню. Нині ж, аби зробити щось необхідне доля спортшколи, доводиться сподіватися на допомогу спонсорів. Одним з них є приватний підприємець Сергій Виблов. Нещодавно він та його однодумець – представник фірми «Віконда» Сергій Данилов – спільно, власним коштом, вирішили одне важливе питання: замінили вікна у роздягальнях спортшколи на сучасні металопластикові. Причому це є, висловлюючись офіційною мовою, не лише енергозберігаючим заходом, а й можливістю підвищити рівень комфорту в шкільних приміщеннях.
З цього приводу сам Сергій Виблов сказав, що йому більше лежить до душі не абстрактна благодійність, а конкретні справи, те, що приносить очевидну користь для дітей. На його думку, заміна вікон у спортшколі повинна стати лише початком більш масштабного процесу оновлення цього навчального закладу. Поступово, крок за кроком, але впевнено треба рухатися до мети. Скажімо, наступним етапом може стати заміна дверей. Причому добре було б, аби таку ініціативу підтримали й інші місцеві підприємці. Зрештою, чимало хто з них свого часу відвідував секції футболу чи легкої атлетики, а нині там займаються їхні діти. Добра справа варта уваги, особливо, якщо вона стосується залучення підростаючого покоління до активного спортивного життя. Зі свого боку Сергій Данилов гарантує якісне виконання замовлення, адже його фірма має належний досвід у виготовленні металопластикових конструкцій. Координатором благодійного проекту є голова піклувальної ради спортшколи Сергій Виблов. Т. 2-75-48 (роб.)
Олег МІРОШНИЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий