пятница, 25 января 2013 г.

Пенсія поштою

Нині пенсіонери почали звертатися до редакції районної газети “Промінь” з приводу можливої зміни дати виплати пенсії через поштові відділення. За роз’ясненням ми звернулись до в.о.начальника ЦОС № 3 П.М. Швидкого.

З метою упорядкування графіків виплати пенсій та встановлення рівномірного навантаження потреби коштів на виплату пенсій через підприємства поштового зв’язку управління Пенсійного фонду в Щорському районі спільно з центром поштового зв’язку №4 провели роботу з оновлення графіків виплати пенсій протягом виплатного періоду за кожною доставною дільницею. Ці графіки погоджено з органами Пенсійного фонду. Останній раз така робота проводилась більше 10 років тому. За цей час багато пенсіонерів вибуло, змінило місце проживання тощо. Тому виникла необхідність переглянути графіки виплат.
Отже, виплата пенсій з лютого 2013 року проводитиметься за новими датами. Протягом багатьох років “Укрпошта” надає послугу з виплати та доставки грошових виплат різним категоріям населення, зокрема, пенсіонерам. Пенсіонери, які обслуговуються в поштовому відділенні, отримують ряд переваг. Важливим фактором є наявність розгалуженої мережі відділень поштового зв’язку, тому послугою охоплені всі населені пункти. Доставка пенсії додому – найзручніший спосіб отримання коштів.
Додатковою перевагою обслуговування на пошті є те, що разом з отриманням пенсії пенсіонер може скористатися певним переліком послуг, зокрема, оформити передплату на періодичні видання, відправити кореспонденцію, оплатити комунальні послуги, придбати товари народного споживання тощо. Особа, яка досягла пенсійного віку, має право отримувати пенсію у відділенні зв’язку за місцем проживання . Для того, щоб отримувати пенсію на пошті, пенсіонеру необхідно особисто звернутися до управління Пенсійного фонду та подати заяву.

Комментариев нет:

Отправить комментарий