воскресенье, 13 января 2013 г.

Кримінальна хроніка

Увечері 3 січня до районної лікарні по медичну допомогу звернувся громадянин Росії, 1983 р.н. (У нього була забійно-рвана рана лівої надбрівної дуги). Постраждалий пояснив, що,
знаходячись в селі Іванівка й будучи напідпитку, він «увійшов у конфлікт інтересів» з мешканцем Городні. Результатом з’ясування стосунків стало отримання гостем нашого краю тілесних ушкоджень. Постраждалий звернувся до міліції.
А в ніч з 3 на 4 січня невідомий зловмисник навіщось вирішив вломитися до будівлі Щорської міськради, в ту частину, де знаходиться архівний відділ РДА. Потрапити всередину йому не вдалося, але вхідні двері він пошкодив. Також було зірвано табличку з приміщення міськвиконкому.
Триває викрадення автомобільних документів. Четвертого січня у мешканця райцентру з машини поцупили портмоне, де були гроші, техпаспорт і права.
Увечері 4 січня правоохоронці виявили в помешканні одного мешканця Нових Борович рослинну речовину, схожу на коноплю (наркотики).
Тривожні події кояться в кафе «Старий замок». Вже двічі – 5 і 7 січня – до місцевої лікарні надходили постраждалі, які розповідали приблизно однакову історію: вночі у приміщенні цього закладу відпочинку їх побив якийсь «незнайомий чоловік». У першому випадку мешканець Щорса, 1995 р.н., зазнав перелому перенісся, а в другому – його дев’ятнадцятирічний земляк отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і забій м’яких тканин голови. Чи буде притягнуто до відповідальності хулігана? Таке питання турбує громадськість.

Комментариев нет:

Отправить комментарий