среда, 9 января 2013 г.

Професія – захищати людей

Юнакам та дівчатам, яким цьогоріч закінчувати школу, вже на часі подумати про подальший вибір професії. Про один з існуючих варіантів «Променю» розповіли у секторі кадрового забезпечення Щорського РВ УМВС.


Для тих, хто вирішив присвятити життя охороні закону і правопорядку, система Міністерства внутрішніх справ пропонує доволі широкий перелік навчальних закладів, де можна набути відповідний фах. Це Національна академія внутрішніх справ (м.Київ), Харківський національний університет внутрішніх справ, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, Луганський державний університет внутрішніх справ, Львівський державний університет внутрішніх справ, Одеський державний університет внутрішніх справ, Донецький юридичний інститут МВС і академія внутрішніх військ (м.Харків). Бажаючі стати курсантами можуть вже з 10 січня розпочати складання пакету необхідних документів. Претендент має володіти належними моральними якостями, відповідним рівнем знань і фізичного розвитку, поміж його близьких родичів не повинно бути тих, хто порушував закон.
Більш детальну інформацію про порядок прийому і умови навчання та подальшого проходження служби можна дізнатися в райвідділі міліції у майора Юрія Кожанова. Телефон – 2-18-43.

Комментариев нет:

Отправить комментарий