пятница, 25 января 2013 г.

Веселились

У групах дошкільного навчального закладу №1 м.Щорс під час святок пройшли різні заходи, присвячені вивченню національних традицій і звичаїв. Серед них - і етнічно-музичні вечорниці «Щедрий вечір, добрий вечір, добрим людям - на здоров`я». Діти з захопленням гралися в народні ігри, співали колядки і щедрівки, смакували кутю. А від міського голови Романа Зуба всі маленькі вихованці закладу отримали солодощі.
Фото О.Романенко

Свято за участю недільної школи 
Ось уже багато років поспіль в спортивній школі міста за участю дітей недільної православної школи Свято-Покровського храму 9 січня відзначають Різдвяні свята та новорічну ялинку. Не виняток і рік нинішній.
Учасників свята привітали Р. Зуб – голова міськради, В.Запорожець – заступник голови райради, Є.Мудрицький – директор ДЮСШ, протоієрей Богдан (Кибалюк) – настоятель Свято-Покровського храму Пресвятої Богородиці.
У програмі свята – веселі змагання, конкурси декламаторів, вокалістів, танцюристів, новорічні хороводи навкруги ялинки. Раділи і діти з обмеженими можливостями та їх батьки. А на завершення всіх дітей чекав смачний обід у будиночку на узліссі.
Організувати і провести цей захід допомогли І.Рибаков – депутат Верховної Ради, Р.Зуб – голова міськради, В.Запорожець - заступник голови райради, Є.Мудрицький - директор ДЮСШ, В.Спускан, О.Закружний, підприємці: Д.Скидан, Х.Гладченко, О.Тимченко, за що їм низький уклін.
Фото Леоніда ШЛОМИ
Новоріччя у Великому Щимелі 
Новорічний ранок «Щасливого Нового року»! днями відбувся у Великощимельському сільському клубі, відбудованому за сприяння народного депутата Ігоря Рибакова. Захід провели Тетяна Клімчук й Тамара Терещенко. Було багато конкурсів, хороводів, вікторин, музики і пісень. З роллю Діда Мороза і Снігуроньки чудово впоралися Нікіта Леонов та Яна Терещенко. Мішок Діду Морозу наповнив постійний меценат культармійців Сергій Василечко.
А у переддень Старого Нового року з концертом до сільчан приїхав сусід – Віталій Довбиш з Кучинівки. Привіз цікаву програму і хороший настрій.
Також великощимельські культармійці влаштували щедрівки, з якими обходили подвір’я своїх земляків. Усім сподобалося.

Комментариев нет:

Отправить комментарий