среда, 9 января 2013 г.

Міліція очима дітей

Багато років тісної співпраці поєднують районний Центр дитячої та юнацької творчості та РВ УМВС України в Чернігівській області. Це і проведення бесід, брейн-рингів, круглих столів з правової тематики, вивчення правил дорожнього руху.


Однією з форм такої спільної діяльності є проведення районного конкурсу творчих робіт «Міліція очима дітей», який традиційно проходить напередодні Дня міліції.
Тематика робіт була досить різноплановою. Діти малювали своїх маму, тата, просто знайомого дядю-міліціонера чи героя літературного твору, хтось – себе в майбутньому. Та хочеться сказати про головне: в кожній роботі міліціонер – це захисник правопорядку, людина, гідна поваги та наслідування. Саме такими хочуть бачити діти наших правоохоронців.
Серед представлених робіт журі відібрало 20 малюнків для участі у фінальному етапі конкурсу. Переможницею одноголосно була визнана робота Приходько Анни. Цікавими за змістом були малюнки Савченка Максима, Тунік Вадима, Апанасько Насті, Соболевського Романа, Аксьончик Ані, Сергієнко Валерії.
Усі фіналісти були нагороджені грамотами РВ УМВС та ЦДЮТ, отримали подарунки, які із задоволенням вручили дітям заступник начальника РВ УМВС Ю.М.Кожанов, оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Н.В.Юріна та директор РЦДЮТ Н.В.Скотаренко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий