воскресенье, 2 октября 2011 г.

Чечетов приїхав на 100-річчя церкви у Гірську


25 вересня, у неділю, наш район знову відвідав народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов. У робочій поїздці його супроводжували помічник-консультант Наталія Куліш, голови РДА й райради Олександр Грабовський та Іван Орда, керівник апарату РДА Андрій Миргородський.
Провідною ідеєю зустрічі стали відвідини гірського Свято-Миколаївського храму, місцевого дитячого садка та Щорського історичного музею. На зустрічі зі священиком та прихожанами М.В.Чечетов почув багато теплих слів подяки за допомогу в облаштуванні їхньої культової споруди, отримав наказ-побажання приїхати сюди знову і допомогти в придбанні куполів. Виступаючи перед горянами, нардеп розповів про свою роботу у Верховній Раді, ситуацію з прийняттям найважливіших законів, в тому числі держбюджету на наступний рік.
Приємні враження, навіть захоплення справили на М.В.Чечетова сама атмосфера, а також зовнішній і внутрішній вигляди дошкільного навчального закладу, очолює який талановитий педагог Тетяна Ткаченко. Дитсадку депутат привіз багато гарних подарунків.
Оскільки 22 вересня (через необхідність працювати у парламенті) Михайло Чечетов не зміг побути на святкуванні Дня партизанської слави, то привітати ветеранів він вирішив під час зустрічі з ними в історичному музеї. Окрім квітів і пакунків, привезених захисникам Вітчизни (сюрпризи чекали і на сам музей), високий київський гість відповів на численні запитання, розповів про сучасні тенденції в економіці, соціальній сфері.

Комментариев нет:

Отправить комментарий