пятница, 14 октября 2011 г.

Ветерани радіють життю


Зустріч міських ветеранів праці, які беруть активну участь в житті райцентру, відбулися напередодні Міжнародного дня людей похилого віку.
Відкрив її голова районної ветеранської організації Я.М.Ковальський. Виступаючі – недавній начальник управління праці та соцзахисту населення М.Ф.Колодюк, заступник голови райради В.М.Запорожець, начальник управління пенсійного фонду М.С.Шедловська – усі щиро дякували ветеранам, зичили здоров‘я і усяких гараздів. Грамотами за вагомий внесок у формування позитивного іміджу району за активну життєву позицію були нагороджені П.Г.Мартюхіна (ветеран споживчої кооперації) та Л.П.Покрова – голова ветеранської організації с.Хотуничі. Від районної організації Товариства Червоного хреста усі запрошені отримали сувеніри. Далі ветеранів чекав святковий стіл (спасибі спонсорам), музичні вітання від вихованців Ольги Сенченко. Співали і самі ветерани – все було, як ін. належить на урочистостях. Дарма, що вони влаштовувалися з нагоди Дня людей похилого віку – присутні забули про те, скільки насправді накувала їм зозуля. Святкували і с приводу радості – жити, спілкуватися, досягати і будувати плани на майбутнє…
*  *  *

Ідея голови ветеранської організації локомотивного депо В.М.Грабовського знайшла підтримку керівництва цього підприємства. В результаті напередодні Міжнародного дня людей похилого віку відбулася тепла і зворушлива зустріч. Ветерани відвідали депівський музей, згадали про радощі і труднощі своєї, тепер уже рідкісної професії, поспілкувалися між собою. У залі засідань перед ветеранами виступив начальник локомотивного депо В.Б.Зайончковський. Було віддано данину шани усім, кому випало обслуговувати, ремонтувати паровози. Йшлося на зустрічі і про подальшу долю локомотивного депо, про реорганізацію Української залізниці вцілому. Віталій Броніславович поділився з присутніми враженнями від роботи залізниці в Німеччині де побував напередодні. На згадку про зустріч ветерани і керівництво депо сфотографувалися біля трудівника-паровоза. Далі спілкування продовжили в ресторані.

Комментариев нет:

Отправить комментарий