вторник, 18 октября 2011 г.

Визнання і нагорода

Минулого тижня викладач біології нашої гімназії О.М.Мудрицька стала лауреатом обласної премії імені Софії Русової. Таким чином оцінено її високі здобутки на професійній ниві. У церемонії нагородження взяли участь голова облдержадміністрації В.Хоменко та голова облради А.Мельник.


Стаж роботи за фахом Оксани Михайлівні налічує вже 22 роки. Вона має вищу кваліфікаційну категорію та звання вчитель-методист. В її активі – участь у всеукраїнському конкурсі «Вчитель року - 2008». Нею видані методичні посібники під назвою «Нетрадиційні уроки біології», «Дослідницька технологія навчання як засіб формування компетентностей гімназистів на уроках біології». У фаховому журналі «Біологія в школі» опубліковані розробки її уроків.
Учні О.М.Мудрицької – активні учасники і дипломанти секцій «біологія» та «медицина» Малої академії наук, другого і третього етапів всеукраїнської олімпіади з біології, різноманітних конкурсів тощо. У процесі навчання вона залучає дітей до дослідницької роботи, тематика якої доволі широка – від «Екологічної оцінки русла річки Снов методом біоіндикації» до «Отруйні рослини Щорсівщини».
Згадуючи церемонію нагородження в Чернігові, Оксана Михайлівна розповіла про доброзичливу атмосферу, цікаві виставки дитячих робіт, пізнавальні презентації колег-педагогів. Загалом же оптимізму додав той факт, що органи виконавчої влади та місцевого самоврядування Чернігівщини дбають про заохочення творчої роботи вчителів. Зрештою, премія імені Софії Русової є не лише моральною, а й матеріальною винагородою для освітян, визнанням їхнього високого статусу в суспільстві.
Олег МІРОШНИЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий