суббота, 1 октября 2011 г.

Потрібно знайти

Важливим напрямком роботи органів внутрішніх справ є розшук злочинців, які переховуються від правосуддя. Також велика увага приділяється встановленню місцезнаходження громадян, які зникли безвісти. Детальніше про це розповів начальник СКР РВ УМВС В.Булденко.


Місцевими правоохоронцями за скоєння різних злочинів розшукуються четверо громадян: О.М.Кухаренко, 1974 р.н. зі Сновського, В.І.Варенцов, 1950 р.н. з Хотунич, Ю.М.Пліска, 1964 р.н. з Клинців Брянської області Росії та К.А.Орел, 1988 р.н. зі Щорса. Про двох останніх розшукуваних слід розповісти детальніше. Ю.М.Пліска кілька років тому попався на перевезенні нелегальних мігрантів, проте в Чернігові його чомусь випустили на підписку про невиїзд на час слідства. Злочинець після цього втік до Росії, а тамтешні правоохоронці відповідають, що ніби не можуть встановити його місцезнаходження. Стосовно К.А.Орел, то ця неодноразово судима жінка скоїла крадіжку й залишила Щорс. Тут треба нагадати стару істину про мотузку, яка в‘ється, і про її обов‘язковий кінець. Є і конкретний приклад – пару років тому випускник місцевого професійного училища, працюючи в лісництві, зайнявся незаконною вирубкою лісу. Після порушення кримінальної справи втік до сусідньої Росії (там його бачили деякі наші земляки). Втікача оголосили у міжнародний розшук і ось у липні цього року російські міліціонери затримали його у Тамбові. Зараз триває процес екстрадиції затриманого в Україну, де він постане перед судом.
Зниклі безвісти люди – це окрема категорія. З різних причин досі так і не вдалося знайти сімох громадян. Це Ю.В. Харенко і Л.М.Бублик зі Щорса, П.І.Школік (с.Смяч), Є.О.Заглада (с.Стара Рудня), М.В.Савоста (с. Петрівка), О.Д.Безборода (с.Безуглівка), І.М.Іващенко (с.Суничне). Тому прохання до мешканців району: якщо хтось має інформацію про зниклих безвісти - повідомте про це до райвідділу міліції за тел. 2-11-70 або 102.

Комментариев нет:

Отправить комментарий