воскресенье, 9 октября 2011 г.

На державному кордоні

Про результати роботи митного поста «Щорс» за 9 місяців поточного року читачам нашої газети розповів його начальник О.О.Медведьов.
Завдання, які ставляться перед митною службою керівництвом держави, залишаються традиційними: наповнення держбюджету, виведення зовнішньоекономічних операцій з тіні, забезпечення повноти і достовірності декларування товарів, протидія контрабанді й порушенням митного законодавства. З огляду економічних реалій нашого часу і з метою захисту вітчизняного ринку митні органи акцентують свою увагу на фіскальній функції. Зокрема, щорські митники належним чином застосовують у своїй службовій діяльності такий захід як визначення ходу товару згідно з українською класифікацією товарів зовнішньоекономічної діяльності, митної вартості та країни походження. (Від цього залежить розмір платежу). Протягом 9 місяців 2011 року митним постом «Щорс» перераховано до держбюджету 319 мільйонів 113 тисяч гривень. Це більш як на 234 мільйони гривень більше, ніж за аналогічний період торік. Також триває боротьба з порушенням митного законодавства. Співробітниками поста цьогоріч виявлено 46 порушень митних правил, вартість вилучених товарів склала 47260 грн.
З огляду на очевидну ефективність роботи колективу наших митників можна бути упевненим, що доведені державою завдання на 2011 рік ними будуть виконані обов‘язково, забезпечивши таким чином надійний захист економічних інтересів України.

Комментариев нет:

Отправить комментарий