пятница, 21 октября 2011 г.

Щорсівчанка Наталя Воробей двічі представляла Чернігівщину на конкурсах краси

Вродливих, розумних і талановитих дівчат, які при цьому є студентками вузів, у Щорсі немало. Але лише одна з них – Наталя Воробей - у 2008 році здобула титул «Перша леді України» (на Всеукраїнському фестивалі «Студреспубліка»).



У нинішньому році двадцятирічна щорсівчанка представляла Чернігівщину на наймасштабнішому конкурсі краси, кмітливості та талантів серед студенток «СтудМіс України». Його фінал відбувся в Києві на День Незалежності.
Фіналісток було 25. Перемогу здобула Юлія Ковальова з Миколаївської області. Їй вручили корону у вигляді стилізованої магістерської шапки та стипендію на обраний нею курс навчання. Наталя виборола титул «Міс Природність».
- А ще вищою нагородою стали нові знайомства, досвід, який, сподіваюсь, у майбутньому допоможе приймати тільки правильні рішення , уникати розчарувань, - говорить красуня.
Зізнається, що не ставить за мету стати зіркою шоу-бізнесу чи присвятити життя подіуму. Хоч ще три роки тому отримала від композитора Володимира Бебешка пропозицію взяти участь у скандально відомому шоу «Пающие трусы» (дівчина захоплюється танцями, співає, грає на фортепіано), а від модного фотографа Олександра Титарчука - запрошення на фотосесію. Від першої пропозиції вона чемно відмовилась, другу – прийняла.
Каже, що не пожалкувала про це, бо на кораблі у Титарчука була по-справжньому творча атмосфера.
Спробувала себе в ресторанному бізнесі, - продовжує. – Доволі успішно. Але треба було повертатися на лекції та семінари.
Навчається Наталя на 5 курсі Чернігівського інституту права, соціальних технологій і праці. Її спеціалізація – соціальна робота.
Паралельно з навчанням вона (починаючи з другого курсу) підробляє ріелтором – надає посередницькі послуги при укладенні угод купівлі-продажу, оренди комерційної та житлової нерухомості. Отримує комісійні і вчиться бути успішною бізнес-леді.
При цьому вважає, що сама лише зовнішність не може бути визначальною складовою успіху. Для досягнення мети, для самодостатності треба багато працювати. Але не приховує й того, що брати участь у фотосесіях, конкурсах краси для неї – задоволення: тут є і умови, і простір для творчості.
- Скажімо, на «СтудМіс» треба було створити екосукню. У моєї верх був із чорних пакетів для сміття, низ – із повітряних кульок. Синіх та жовтих – в унісон святу.
До участі в цьому конкурсі краси, кмітливості та талантів мене схиляло те, що у вимогах до учасниць були не лише зріст ( не нижче 170 см) та інші параметри. Обов’язковим було належне володіння державною мовою, середній бал навчання мав бути не нижчим від того, за яким відбувається нарахування стипендії, - згадує Н. Воробей.
І наголошує, що впевненості їй завжди додає підтримка батьків. (Батько – вчитель міської школи № 2, мати працює у Щорському відділенні КФ АБ «Експрес – Банк»). Вона у них – єдина дитина.
- Не маю жодного сумніву, що підтримують і вболівають не тільки батьки, - не можу не спитати красуню про її особисте життя.
- Шанувальників багато, - не приховує дівчина. Але такого, щоб з ним хотілося бути все життя, поки нема.
Знаю одне: він має бути надійним і порядним. Багатство – не головне…
Фото з архіву
Наталії Воробей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий