пятница, 21 октября 2011 г.

Спорт - це модно!









Тетяна Сарапіна перемогла всіх тенісисток області в особистому заліку.


Організатором свята виступила обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» разом з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА. Учасників змагань та численних глядачів привітали депутат обласної ради, перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко та голова облради Анатолій Мельник.
Далі на спортивних майданчиках і в залах стадіону розгорнулися змагання серед депутатів з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів.
Наш район представили тринадцять учасників на чолі з головою районної ради І.Г.Ордою. Приємно, що першість в області в особистому заліку з настільного тенісу отримала депутат міської ради Тетяна Сарапіна, яка перемогла всіх своїх суперниць. Дякуємо тобі, Тетяно, й бажаємо й надалі високих спортивних результатів. З нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесною грамотою райради був нагороджений учасник обласних замагань, сільський голова с.Нові Боровичі – Анатолій Сірий. Поїздка депутатів Щорсівщини на спартакіаду відбулася завдяки спонсорам: депутатам обласної ради Г.Божку й О.Веселому та підприємцю О.Дугелю.
У загальнокомандному заліку перемогу на спартакіаді отримали спортсмени-депутати з Варвинського району. Лейтмотивом змагань став лозунг «Спорт – це модно!». Тому і результат цієї спартакіади — не стільки в зайнятих місцях, як у націленості депутатського корпусу на вирішення проблем, пов’язаних з фінансуванням галузі фізкультури та спорту. Нехай наша команда не стала переможцем цього разу, але ми отримали більше — почуття партнерства і згуртованості не залежно від політичних поглядів кожного учасника. У складі команд були представники різних політичних партій, проте це не заважало їм грати на спільну перемогу. Сьогодні нашому сус-пільству потрібна саме така єдність. І це - ще один урок, який дає народним обранцям така спартакіада.
Лариса МАРТИНЕНКО
Фото автора


Комментариев нет:

Отправить комментарий