среда, 27 февраля 2013 г.

У дитсадку №1 м.Щорс ростять городи на підвіконнях

Зазвичай весни хочеться задовго до її календарного приходу – коли тріщать морози і віють хуртовини. Але якщо для багатьох бажання залишаються просто бажаннями, то для вихованців міського ДНЗ №1 вони втілюються в життя.


Зелені листочки на гілочках смородини, берези, вишні – це одне, для цього багато фантазії не треба. А от фігурки звірів, розкішна змія – з усміхненим «обличчям», зроблені з пророслих зерен злаків – це уже маленьке диво.
Здається: все просто – змішали насіння з тирсою, надали форму, розмалювали, і усі справи. Тільки поливати не забувай: усе проросте і зазеленіє. Але від намірів до діла, як відомо, буває, дуже довгий шлях. А тут, як за велінням чарівної палички.
- Ми оголосили конкурс між групами, який назвали «Город на підвіконні», - розповідає завідуюча ДНЗ Любов П’ятківська. – Усі дуже старалися. В результаті отримали і красиве, і корисне.
Зелені куточки – тепер улюблене місце дітлахів. Вони не лише споглядають, а й доглядають за своїми городами. А ще – мають до столу свіжу цибулю.
Марія ІСАЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий