пятница, 15 февраля 2013 г.

Злодійки, вимазані сажею, розіграли виставу

Першого лютого дільничним інспектором міліції СДІМ Щорського РВ УМВС М.П. Коваленком, який обслуговує Кучинівку, спільно з колегами О.М. Смоловиком, Р.В. Янченком у ході проведення профілактичних заходів, пов’язаних з відвідуванням помешкань громадян, було виявлено в будинку,





котрий належить інваліду ІІ групи М.М. Акуленку (1966 р.н.) мешканок Кучинівки Т.А. Шпуренко (1961 р.н., раніше судима, неодноразово відбувала покарання в місцях позбавлення волі) та її рідну сестру О.А. Герасименко (1971 р.н., раніше судима).
Вони зірвали навісний замок, проникли до будинку, розібрали в ньому піч і викрали дві чавунні плити розміром 65 х 40 см кожна, а також 2 чавунні круги.
Факт скоєння ними крадіжки бачили сусіди. При появі працівників міліції злодійки розіграли цілу виставу. Т.А. Шпуренко впала на підлогу біля викрадених речей і вдала, що спить. А її сестра також вдала, що спить, сидячи за столом у кімнаті. На те, що саме вони скоїли крадіжку, вказувало все: щоб дістати металеві плити зсередини печі, туди потрібно було залізти. Одяг, обличчя та руки О.А. Герасименко були у сажі, отже, виходило, що всередину печі лазила саме вона. Інша сестра також була у сажі. Після викриття сестри почали висловлюватись нецензурними словами на адресу працівників міліції та оточуючих, вдавали, що не розуміють, в чому їх звинувачують. Мовляв, просто йшли по вулиці і зайшли до будинку, щоб випити горілки. Зазначені особи знаходяться на профілактичному обліку у Щорському РВ УМВС, за місцем проживання характеризуються негативно, від мешканців села та сільського голови на них постійно надходять скарги.
Власник будинку М.М. Акуленко на момент здійснення крадіжки із його будинку знаходився у домі свого батька. Про факт крадіжки йому негайно повідомлено, після чого він звернувся до дільничного з письмовою заявою. За даним фактом проводиться перевірка.
В.ГРИЩЕНКО,
начальник СДІМ
Щорського РВ УМВС

Комментариев нет:

Отправить комментарий