пятница, 1 февраля 2013 г.

Коротко про різне

Радилися ветерани
25 січня відбулося засідання Президії районної ради ветеранів, на якому розглядалося питання підготовки та проведення заходів районною ветеранською організацією в рамках виконання Указу Президента України «Про заходи у зв’язку з відзначенням 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років». Засідання провів голова районної ради ветеранів Яків Ковальський.
Участь у засіданні Президії районної ради ветеранів взяв заступник голови райдержадміністрації Володимир Карпенко.



Зміни до Закону
З 1 січня 2013 року набрав чинності Закон України „Про внесення змін до ст.13 Закону України „Про охорону дитинства”, яким надано право на 50-відсоткову знижку на житлово-комунальні послуги, послуги зв’язку та на придбання твердого палива та скрапленого газу дитячим будинкам сімейного типу та прийомним сім’я, в яких не менше року проживають троє або більше дітей, а також сім’ям (крім багатодітних сімей), в яких не менше року проживають троє і більше дітей, враховуючи тих, над якими встановлено опіку чи піклування.
Для оформлення пільги просимо звертатися до управління праці та соціального захисту населення. Тел. 2-13-38.
О.ЛИЧАК, начальник відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення УПСЗН


Працює телефон «гарячої лінії»
З метою забезпечення конституційних засад підприємницької діяльності в прокуратурі Щорського району працює телефон «гарячої лінії» для повідомлень про факти незаконного втручання контролюючих та правоохоронних органів у підприємницьку діяльність.
Повідомлення на телефон «гарячої лінії» приймаються у робочі дні з 9 до 18 години за номером 2-17-56. Також повідомляємо, що прокурором району заплановано виїзди для здійснення особистого прийому громадян упродовж 1 півріччя 2013 року: лютий - Гутостуденецька, березень - Гірська, квітень - Суничненська, травень - Петрівська, червень - Клюсівська сільради. Про дні та часи прийому прокуратурою району буде повідомлено додатково.


Педагогічний пошук
За інформацією з відділу освіти РДА, нещодавно на базі Великощимельського комплексу школи-сад відбувся районний семінар-практикум учителів образотворчого мистецтва, учасники якого обговорили проблему сучасних форм і методів роботи на уроках. У рамках заходу учитель школи О.В. Шетюк провела відкритий урок у 6 класі на тему «Символіка орнаменту й кольору в народній творчості. Українські рушники» та майстер-клас для колег з виготовлення ляльки-мотанки.


Бажаєте стати співробітником Державтоінспекції?
Управління Державтоінспекції обласного УМВС проводить набір випускників шкіл та молоді (до 25 років), які мають бажання отримати юридичну освіту в закладах системи МВС (зокрема – в Донецьку). Навчання безкоштовне. Для оформлення документів необхідно звернутися до відділу кадрів УДАІ за адресою: м.Чернігів, вул.Борисенка,66. (Тел. для довідок: 72-36-28). Заяви бажаючі мають подати до 15 лютого 2013 року. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий