четверг, 28 февраля 2013 г.

Спільна відповідальність

Про цілу низку питань, пов’язаних з поточною роботою органів влади та місцевого самоврядування, йшлося на нараді за участю сільських голів району. У вступному слові голови райдержадміністрації О.В.Грабовського пролунала інформація, що всі держустанови повинні належним чином підготуватися до перевірки, яку цьогоріч проведуть на Щорсівщині працівники адміністрації Президента. Особливу увагу в цьому контексті слід звернути на виконавську та фінансову дисципліну і вимоги документообігу.

Надалі виступив голова райради І.Г. Орда, розповівши присутнім про завершення першого етапу сільських сходів громадян і план заходів з нагоди ювілею – 90-річчя утворення Щорського району. Доволі пізнавальною виявилася промова начальника управління фінансів РДА М.О.Іваницького, який у легкій формі розкритикував поводження деяких сільрад із залишками коштів, які «лежать» без руху на їхніх рахунках. Також він чітко дав зрозуміти посадовцям, що в питанні своєчасної виплати заробітної платні введено суворий контроль, тож до проблемних ситуацій необхідно ставитися з усією відповідальністю.
З окремих робочих питань потім виступили районний військовий комісар Ю.Лесніца, начальник відділу надзвичайних ситуацій РДА О.О. Колотуша, начальник відділу в справах дітей райдержадміністрації С.П. Лихошерст.
На нараді не обійшлося і без дискусій, в ході яких найбільш аргументованими зверненнями запам’ятався Тур’янський сільський голова В.І. Чепурко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий