понедельник, 25 февраля 2013 г.

Футбол

Футбол
Нещодавно у Щорсі відбувся турнір, учасниками якого стали команди (у трьох вікових групах) з нашого та Городнянського районів. Вихованці місцевої спортшколи 2001 р.н. поступилися своїм суперникам-городнянцям з рахунком 4 : 7. Натомість «середнячки» виявили належний характер, обігравши гостей – 5 : 2 і 6 : 4. А наймолодші (2004 р.н.) у впертій боротьбі теж здобули перемогу – 6 : 5.
Шашки
Минулої суботи райрада ФСТ «Колос» провела першість з шашок. Взяти в ній участь виявило бажання стільки любителів гри, що на всіх не вистачило шахівниць. Тому було вирішено спочатку влаштувати розіграш між дорослими, а наступного тижня – між юнаками. Отже, за підсумками першого етапу змагань перше місце здобув В.Сизьомов, друге – М.Грось, третє – М.Терещенко.
Лижні перегони
організували на стадіоні у Щорсі активісти райкому профспілки працівників освіти. Забіги проводилися на різні дистанції у чотирьох вікових групах. Найкраще здолали лижню М.М. Єрмак (гімназія), В.Д. Бережний (ДЮСШ), М.М. Бобров (ДЮСШ) та В.І. Кравець (гімназія). Гаслом змагань став відомий вислів: «Зима – для здоров’я, літо – для задоволення».

Комментариев нет:

Отправить комментарий