пятница, 22 февраля 2013 г.

Міні-футбол

За інформацією тренера ДЮСШ Романа Грицюка, минулими вихідними команда представників нашого району взяла участь у міжнародному юнацькому турнірі з міні-футболу,
місцем проведення якого став сучасний спортивний комплекс у місті Славутич. На змагання прибули 12 спортколективів. (Окрім щорського, «Славутич», «Юність» (Чернігів), «Сталь-1» (Київ), «Сталь-2» (Київ), «Сосниця», «Каскад» (Бровари), «Спартак» (Славутич), «Десна-1999» (Чернігів), «Десна-2000» (Чернігів), «Шахтар» (Конотоп), ДСК (Гомель). Наші хлопці у своїй підгрупі з проведених п’яти матчів у трьох здобули перемоги (4 : 1, 1 : 0, 3 : 1), один звели внічию (1 : 1) й в одному програли (1 : 2). Набравши 10 очок, вони посіли ІІІ місце. (До речі, у володарів ІІ місця було стільки ж очок, але вони обійшли щорсівчан за результатами очної зустрічі, в якій перемогли). Надалі команда зі Щорса у стиковій грі зустрілася з гомельчанами і поступилася з рахунком 1 : 3. (Хоча по ходу матчу вигравали наші футболісти). У ході підбиття підсумків кращим голкіпером турніру було визнано тринадцятирічного Дмитра Литвиненка (Щорс). Також його потенційні можливості розгледіли присутні на змаганнях селекціонери спортшколи «Шахтар» (Донецьк). Нашому землякові надійшла пропозиція незабаром відвідати базу футбольного клубу для перегляду.
Поїздка на змагання стала можливою передовсім завдяки фінансовій допомозі батьків футболістів та спонсорів – підприємців Сергія Тєлєгіна, Олега Школіка, Дмитра Скидана.

Нові успіхи кікбоксерів
8-10 лютого в обласному центрі проходив відкритий чемпіонат області з кікбоксингу серед юнаків, юніорів та дорослих. Суперниками щорських спортсменів (взяли участь у змаганнях 12 кікбоксерів) були команди з Києва, Чернігова, Ніжина, Прилук, Ічні (всього було близько 200 учасників). Тому результатами можна пишатися: два перших місця, чотири – других і шість – третіх.
Призери запрошені для участі у чемпіонаті України з кікбоксингу, який відбудеться 1-3 березня в Чернігові.

Комментариев нет:

Отправить комментарий