четверг, 7 февраля 2013 г.

Гімнастика

Третього лютого в Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва відбулися відкриті обласні змагання з акробатики серед циркових та спортивних дитячих колективів.
Вихованці Щорської ДЮСШ (відділення спортивної гімнастки) дуже вдало виступили у віковій категорії 5-7 років. Поміж 17 учасників цієї категорії п’ятирічні Альбіна Шевченко стала володаркою ІІ місця, а Ілона Іваницька отримала приз як наймолодша гімнастка та нагороду за зайняте ІІІ місце. Наші дівчатка були найменші за віком, але упевнено обійшли старших конкурентів.




Футбол
За інформацією тренера ДЮСШ Романа Грицюка, нещодавно наші юні футболісти (2001-2003 рр. народження) провели ряд товариських зустрічей зі своїми ровесниками. У команд Городні, Березного і Чернігова («Десна») вони виграли, а суперникам з чернігівської школи «Юність» - поступилися.
Волейбол
Одного дня вистачило організаторам районного чемпіонату, аби визначити володарів призових місць. Як розповів «Променю» начальник відділу в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації А.З. Косевич, минулої неділі на майданчику спортшколи кожна команда-учасниця розіграшу - «Освіта», «Локомотив», «Нові Боровичі» та «Ветеран» – провела по три матчі. Подібне навантаження виглядало доволі серйозним, але найкраще з ним впоралися освітяни, здобувши три перемоги поспіль. Саме вони й стали володарями першого місця. Другий результат – у волейболістів депо, які записали до свого активу пару перемог, а до пасиву – поразку від лідера. На третьому місці закріпилися представники Нових Борович – вони виявилися сильнішим за «Ветерана». Власне ж, ветерани власним прикладом задекларували вірність відомому олімпійському принципу: головне не перемога, а участь. Загалом же як уболівальники, так і спортсмени залишилися задоволені змаганнями. Принаймні, щирі емоції, азарт і прагнення до успіху стали очевидною прикметою цього заходу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий