пятница, 13 декабря 2013 г.

служба «101» повідомляє

28 листопада о 21 годині 14 хвилин черговий ДПРЧ (м.Щорс) отримав повідомлення про пожежу житлового будинку у с.Н.Боровичі.
Об’єкт пожежі розміром 12 х 6 м, стіни дерев’яні, перекриття дерев’яне, покрівля металева по дерев’яному риштуванню, освітлення відсутнє, опалення пічне. Вогнем знищено перекриття та покрівлю по всій площі, пошкоджено перекриття та стіни. Ймовірна причина займання – недоліки конструкції пічного опалення. На пожежу залучався караул ДПРЧ з м.Щорс.
А цього понеділка ближче до опівночі сталося займання в житловому будинку в с.Гірськ. Об’єкт пожежі розміром 8 х 12 м, стіни дерев’яні, перекриття дерев’яне, покрівля шиферна по дерев’яному риштуванню, освітлення електричне, опалення пічне. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено підлогу на площі 3 м2, стіни на площі 4 м2, двоє дверей. Ймовірна причина пожежі – підпал. Пожежу ліквідовано до приїзду чергового караулу ДПРЧ м. Щорс. На місце пожежі виїжджала МОГ Щорського РВ УМВС. У Гірську наявний пожежний автомобіль знаходиться в непрацездатному стані.
Принагідно звертаюся до керівників установ, підприємств та організацій, у користуванні яких є пожежні автомобілі,із нагадуванням про необхідність утримання їх у справному стані та готовими до використання в зимовий період, особливо - у значно віддалених від Щорса населених пунктах. Також, з настанням холодної пори року, відповідальним за стан та утримання протипожежного водопостачання населених пунктів і об’єктів району слід звернути увагу на справність водонапірних веж, утеплення їх стояків, обладнання веж пристроями для забору води пожежною технікою, забезпечення під’їздів та встановлення показчиків місць для забору води з пожежних водоймищ, справність, утеплення та очищення від снігу пожежних гідрантів.
Р.СИЛЕНКО,
начальник пожежно-рятувальної частини

Комментариев нет:

Отправить комментарий