четверг, 26 декабря 2013 г.

Спорт

Волейбол
У рамках чергового туру відкритого чемпіонату області з волейболу серед ветеранів відбулися дві гри у Щорсі – між господарями майданчика та гостями з Чернігова та Городні.
Протистояння щорсівців та представників «Чернігівспорту» закінчилося упевненою перемогою команди з обласного центру - 2 : 0. А ось у грі з городнянськими волейболістами наші спортсмени змогли знайти сили й уникнути поразки. Хоча у першій партії вони програли, однак у другій і третій – довели свою перевагу. Отже, 2 : 1 на користь щорських ветеранів.
Наступний тур вони проведуть на виїзді у Городні (як запланували організатори змагань – обласна федерація волейболу.
Легка атлетика
На традиційну матчеву зустріч у Щорській ДЮСШ прибули 65 юних спортсменів з нашого міста, Петрівки, Кролевця, Конотопа і Бахмача. Змагальна програма складалася з бар’єрного бігу, естафети і легкоатлетичного триборства. Щорські естафетники у командному заліку посіли І місце, в бар’єрному забігу відзначилися А.Ковальковська (І місце), О.Бережна (ІІ), Я.Науменко (ІІІ). Стосовно триборства, то у різних вікових категоріях володарями призових місць стали: поміж хлопців – Д.Теліман (І), М.Лахадинов (ІІ), К.Каленков (ІІІ), Д.Аніщенко (І), Б.Акуленко (ІІ), М.Тимошенко (ІІІ), О. Кучерявий (ІІІ), а поміж дівчат – О.Чумак (І), М.Мося (ІІ), А.Погорілко (І), Д.Семко (ІІ), А.Ковальковська (І), К.Ніколаєнко (ІІ).
Слід зазначити, що нагороди для учасників змагань були закуплені коштом батьківського комітету спортшколи. Приємним же сюрпризом став візит на змагання Санта Клауса від благодійного фонду «Ми – разом», який приніс подарунки.
Міні-футбол
Вихованці тренера О.Кухаренка взяли участь у турнірі з міні-футболу, який відбувся в Конотопі. За перемогу боролися 8 команд. Наші хлопці поступилися в двох матчах і здобули перемогу в одному. Як результат – п’яте місце в розіграші. Наш футболіст Роман Петренко був визнаний кращим гравцем турніру. Спонсорську допомогу представникам Щорсівщини для поїздки на змагання надали приватні підприємці О.Закружний та С.Самусенко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий