четверг, 26 декабря 2013 г.

У чому зустрічати Новий 2014 рік?

Це питання цікавить багатьох. Щороку з настанням зими ми заздалегідь готуємося до нього, вибираючи підходяще меню і вбрання. І якщо в першому випадку все більш-менш просто, то вибір святкової сукні або костюма є не таким вже й простим.




Символом прийдешнього року є синій дерев’яний Кінь. Ця тварина відрізняється своєю граціозністю і аристократичною красою, тому й образ до святкової ночі слід підібрати відповідний. Для початку варто відмітити, що основна гама відштовхується від синього кольору, що цілком закономірно. Однак деякі астрологи рекомендують звертати увагу і на зелений, і на бірюзовий кольори, які багато в чому перегукуються з синім або блакитним. Можна вибрати також і фіолетові, і сірі кольори, які вигідно доповнять і підкреслять перераховані відтінки. Але пам’ятайте, що символ 2014 року не любить жовтий, бузковий і помаранчевий, утримайтеся навіть від аксесуарів такого кольору.
Зверніть увагу, що синій дерев’яний Кінь буде особливо прихильним до тих, хто підбере собі незвичайне вбрання. Наприклад, це може бути простий однотонний костюм, доповнений оригінальною краваткою чи однотонна сукня, де красується проста дерев’яна брошка з оригінальним різьбленням. Якщо ж у вас недостатньо коштів на купівлю нового вбрання, завжди можна скористатися маленькою хитрістю. Чоловікам досить відшукати в шафі сорочку або светр сірого, синього або блакитного кольору. Оскільки дані відтінки є стандартними для гардеробу багатьох представників сильної половини людства, то проблеми це викликати не повинне. Підійдуть також і джинси класичного крою в вищепереліченій гамі. Доповнити сорочку можна красивою краваткою чи запонками з вкрапленнями зеленого, бірюзового, смарагдового і т.д. Жінкам можна пофантазувати і трохи виправити старий одяг: довгу сукню можна вкоротити, а коротке подовжити за допомогою мережива, яке останні кілька сезонів міцно закріпилося в нарядах сучасних дівчат і жінок. З аксесуарами нічого зайвого теж придумувати не варто. Лаконічність - перевага Коня. Достатньо простого кулона, браслета, персня або брошки. Додатковим плюсом будуть вироби з дерева, а цей матеріал славиться своєю доступністю і поширеністю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий