вторник, 10 декабря 2013 г.

Людмила Шевченко, директор Тур’янського навчально-виховного комплексу: «Тепер у нас набагато тепліше!»

У Тур’янському навчально-виховному комплексі навчається і виховується 80 дітей, з яких 16 — у дитячому садочку. Сільські діти, так само як і міські, повинні мати усе необхідне для повноцінного отримання знань. У нас працює висококваліфікований педагогічний колектив, але повинні бути ще й відповідні комфортні умови для наших діточок.

Наскільки можуть, допомагають батьки. Але без більш суттєвої підтримки нам не обійтися. Коли наш народний депутат Ігор Рибаков був у Тур’ї і вручав ФАПам міні-аптеки, я звернулася до нього з проханням допомогти у проведенні косметичного ремонту школи. Він відреагував миттєво, і допомога надійшла за лічені дні.
Це не вперше, коли Ігор Олександрович підтримує наш навчально-виховний комплекс. Минулого року, завдяки його сприянню, ми отримали кошти з державного бюджету на встановлення нових вікон та дверей. Тепер у нас набагато тепліше. І от зараз ми вже безпосередньо від нього отримали допомогу на ремонт.
Нам приємна увага нашого депутата Ігоря Олександровича. Ми відчуваємо, що наш депутат ставиться до нас з душевним теплом, і відповідаємо йому взаємністю, поважаємо за щире серце і добрі справи. Ми абсолютно погоджуємося з його позицією, що галузі освіти і медицини повинні бути першочерговими завданнями держави.
Ігор Олександрович — проста, відкрита людина, є яскравим прикладом того, яким має бути істинно народний обранець. Складається враження, що він завжди був з нами, тут народився і виріс. Він щиро любить наш Сіверський край. Дякую нашому депутату за допомогу і увагу до нас. Сподіваємося, що іще багато років Ігор Рибаков буде нашим депутатом, і разом ми дійсно зможемо зробити набагато більше.

Комментариев нет:

Отправить комментарий