воскресенье, 8 декабря 2013 г.

«Перевзуйте» свої автомобілі», - нагадав водіям району начальник місцевого відділення ДАІ В.А. Пискун

Холодна пора року все упевненіше вступає в свої права, тож автовласники повинні з усією належною серйозністю поставитися до зміни дорожньої обстановки, передовсім - замінивши гуму на колесах своїх машин.
Зрештою, від цього залежить безпека учасників дорожнього руху.
Якщо вести мову про загальну ситуацію на автошляхах Щорсівщини, то протягом листопада співробітниками державтоінспекції було складено 48 протоколів за порушення ПДР. Причому 16 з них – за керування транспортом у нетверезому стані. Один з таких прикладів - ранкова подія 24 листопада у Щорсі. На вулиці Р.Люксембург (біля залізничного переїзду) п’яний водій «Таврії» наїхав на дерево, внаслідок чого автівка перекинулася догори дригом. На щастя, любитель випити перед поїздкою і пасажир практично не постраждали. Покарання для винного в аварії призначить суд. А 1 грудня, невдовзі після опівдня, у Великому Щимелі сталася дорожньо-транспортна пригода дещо іншого плану: водій легковика не впорався на повороті з керуванням і врізався в електроопору (неподалік сільського клубу). Автомобілісту пощастило – він відбувся незначними ушкодженнями, транспортний же засіб тепер має добряче розбитий перед. (Стовп упав). На водія тепер чекає штраф (його розмір визначить суд) й відшкодування збитків за заподіяну шкоду. Також додам – у листопаді проводилася операція «Залізничний переїзд», в результаті якої стягнення були накладені на двох посадових осіб.
До речі, хочу повідомити, що 13 грудня у відділенні ДАІ Щорського району (м.Щорс, вул.Леніна,108-А) з 15-00 проводитиме прийом громадян заступник начальника УДАІ в Чернігівській області Олександр Андрійович Моторний.

Комментариев нет:

Отправить комментарий