воскресенье, 8 декабря 2013 г.

Дільничний інспектор готовий вам допомогти

Всі сили дільничних інспекторів міліції Щорського РВ УМВС України в Чернігівській області спрямовані на профілактику правопорушень серед різних вікових груп населення, бо профілактична робота працівників міліції є одним із основних пріоритетних напрямків.
Регулярно проводяться профілактичні бесіди з громадянами на предмет роз’яснення норм чинного законодавства, зокрема, проведена профілактична бесіда з майбутнім молодим поколінням, адже вони наше майбутнє.
Також працівниками ДІМ СДІМ Щорського РВ здійснюються перевірки осіб, схильних до вчинення правопорушення, проводяться роз’яснення правил поведінки у громадських місцях та за місцем проживання з метою профілактики порушень громадського порядку. Останнім часом було проведене роз’яснення даних правил з мешканцями села Нові Боровичі.
Завданням працівників міліції, окрім профілактики та виявлення правопорушень, є і підтримка осіб, які цього потребують. Дільничні завжди йдуть на допомогу.
За листопад Щорським РВ УМВС Украї­ни в Чернігівській області було складено (за порушення громадського порядку) 87 адміністративних протоколів.
А.ЗЕЛЯК,
начальник Щорського РВ УМВС

Комментариев нет:

Отправить комментарий